Maak kennis met Jeanine

Mijn naam is Jeanine Brummel-Ahlaloum en ik ben 43 jaar. Getrouwd, moeder van 3 jonge kinderen, feministisch moslima, wonend in de wijk Nijeveld.

Ruim twintig jaar geleden kwam ik als student culturele antropologie in Nijmegen wonen. Sindsdien heeft deze fijne groene linkse stad mijn hart gestolen.

Ik heb me altijd met liefde  ingezet voor  Nijmegen en haar diverse inwoners: als bestuurslid in diverse Nijmeegse  stichtingen, verenigingen en Centraal Wonen Mozaiek. Als regiomanager bij Vluchtelingenwerk maakte ik me hard voor asielzoekers, vluchtelingen en uitgeprocedeerden in Nijmegen. Ook bij GroenLinks Nijmegen heb ik verschillende rollen vervuld; o.a. als bestuurslid en voorzitter werkgroep zorg en welzijn.
Sinds maart 2017 ben ik raadslid met de portefeuilles vluchtelingen, wonen, armoede en inkomen

Momenteel werk ik in Utrecht als senior adviseur bij Pharos (landelijk expertisecentrum gezondheidsverschillen) tbv gezondheid en welzijn van asielzoekers, vluchtelingen en besneden vrouwen in heel Nederland.

Als professional heb ik brede werkervaring in de sector zorg en welzijn. Ik heb met allerlei groepen gewerkt: kinderen, tieners, jongeren, volwassenen, ouderen, mannen en vrouwen, allochtoon en autochtoon, migranten en vluchtelingen, mensen met en zonder beperking. Hierdoor weet ik wat er speelt bij verschillende groepen in de samenleving.                                                                                Ik ben daarnaast specialist op het gebied van asielzoekers, vluchtelingen en migranten, integratie,  diversiteit en armoede.

Mensen omschrijven me als een echte ‘bruggenbouwer’ en netwerker: ik ben altijd bezig om mensen en organisaties op smet elkaar verbinden, af te stemmen, met elkaar te laten samenwerken en te komen tot nieuwe initiatieven, werkwijzen en betere dienstverlening. Ik heb een breed netwerk opgebouwd met diverse maatschappelijke organisaties, welzijn, zorg, gemeente en onderwijs, woningbouwcoöperaties, gemeente en politiek.

Meer weten over mijn werkervaring, vrijwilligerswerk, publicaties, opleidingen of netwerk? http://nl.linkedin.com/pub/jeanine-brummel-ahlaloum/25/57b/b28

Anderen over Jeanine